Series

Hoe krijg je de nieuwste series gedownload?

Geplaatst in Overig

Het antwoord is heel kort, usenet. Nu zul je waarschijnlijk denken usenet? Is dat hetzelfde als torrents? Nee. Met usenet krijg je altijd je eigen “stukje” internetsnelheid om te downloaden. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat iemand anders de torrent opstart, maar je downloadt altijd met maximale snelheid. Het enige wat je tegenhoudt is de internetsnelheid van je eigen internetprovider (bijvoorbeeld KPN of UPC).

Via usenet kan je de nieuwste films, series en muziek razendsnel downloaden. Series staan er meestal een dag na de Amerikaanse release op en films staan er maanden voordat ze op DVD komen al op. Verder is er voor iedereen wel wat te vinden het maakt niet uit of je van The Walking Dead houdt of liever een romantische komedie kijkt, usenet heeft het allemaal.

Er is echter een probleem, je moet betalen voor een usenet account. Gelukkig zijn er wel providers die een gratis pakket aanbieden, hiermee kan je gratis testen of usenet wat voor je is. Op www.gratis-usenet.nl staat een compleet van alle aanbieders. Wanneer je bij de verschillende providers een test pakket neemt kan je meer dan drie weken gratis downloaden. Wel een waarschuwing, wanneer je eenmaal begint aan usenet wil je nooit meer terug naar torrents!