Iphone 5s

Hoe krijg je een foto op Facebook via iPhone 5s?

Geplaatst in Social media

Je bent op zoek naar een nieuwe mobiel. Je hoort iedereen over de iPhone, maar weet ook dat bij Apple niet iedere functie vrij simpel is. Nu ben je echt iemand die continu op internet bezig is. Vooral op het gebied van Social Media wil je tegenwoordig een toestel hebben dat de mogelijkheid heeft veel op social media actief te zijn. De keus is gevallen op de iPhone 5s. Dit toestel heeft alles in huis om actief te kunnen zijn op verschillende platvormen.

Foto’s delen en op Facebook zetten
Je bent zeer actief op Facebook. Er zijn ontzettend veel mensen die dit ook zijn vandaar dat er een handige functie op de iPhone 5s zit waarmee je eenvoudig en snel foto’s op facebook kan zetten. Je kunt tot wel 10 foto’s tegelijkertijd naar Facebook uploaden. Hoe doe je dit? Je gaat naar de galerij en drukt op het pijltje links onderaan. Je zal nu 1 foto geselecteerd zien. Je kan er zoveel als je wilt aanvinken alleen zit er bij ieder media platform wel een beperking en bij Facebook is dat 10. Je kan daarbij een titel vermelden en een album kiezen waarin je de foto’s geplaatst wilt hebben.

Verder zitten er ook Twitter en andere social media geïntrigeerd. Wil je actief zijn met je mobiel op social media is de iPhone 5s een uitstekende keuze.