Telefoon abonnement

Hoe krijg je een goedkoop telefoonabonnement?

Geplaatst in Vrije tijd

De meeste mensen die al enige tijd gebruikmaken van een mobiele telefoon in combinatie met een abonnement zullen waarschijnlijk al tot de conclusie zijn gekomen dat een telefoonabonnement maandelijks toch flink wat geld kost. De vraag ‘hoe krijg je een goedkoop telefoonabonnement’ wordt daarom ook met enige regelmaat op het internet gesteld.

Goede bundel samenstellen

Allereerst is het belangrijk om voor jezelf vast te stellen hoeveel MB’s, belminuten en SMS’jes maandelijks verbruikt. Aan de hand daarvan kun je namelijk een veel betere bundel samenstellen. Door vervolgens het samengestelde abonnement goed te vergelijken, kunt u al direct veel geld besparen.

Sim Only

Hebt u op dit moment al een toestel, bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 6 Plus? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om hier gewoon een sim only abonnement voor af te sluiten. Over het algemeen is een sim only abonnement veruit het goedkoopste telefoonabonnement dat u kunt afsluiten, het is daarbij echter ook weer belangrijk om niet een te grote bundel af te sluiten en vooraf ook goed te vergelijken. Verder is het ook belangrijk om binnen de bundel te blijven, MB’s en belminuten buiten een normale bundel kosten over het algemeen namelijk maandelijks enorm veel geld.