leuk feestje

Hoe krijg je een leuk feestje? Goede tips!

Geplaatst in Vrije tijd

Een nieuwe baan, jarig zijn, geslaagd voor je rijbewijs óf gewoon omdat het weekend is, tijd voor een feestje! Feestjes zijn natuurlijk altijd een bruisende bron van gezelligheid. Nou ja, altijd? Sommige feestjes zijn simpelweg doodsaai. Hier een paar (praktische) tips om ervoor te zorgen dat je nooit meer een saai feestje geeft!

Zorg dat er ALTIJD muziek draait
Je wilt natuurlijk niet dat er doodse stiltes vallen tijdens jouw feestje omdat er geen gespreksstof meer is! Daarom is het altijd handig om op z’n minst de radio aan te hebben staan. Veel beter is natuurlijk een speciaal door jou geselecteerde partyplaylist of zelfs een DJ te huren zodat de gasten hun favoriete liedjes aan kunnen vragen!

Een goede voorraad drank
Een grote voorraad drank is natuurlijk het eerste waar je mee begint. Wat eigenlijk nog veel belangrijker is, wat doe je met die drank? Zorg ervoor dat je altijd weet wat je de gasten voor moet zetten. Leer lekkere shotjes maken en je gasten zullen dit feestje nooit meer vergeten!

Zorg dat de troep makkelijk op te ruimen is
Op een feestje wordt troep gemaakt, hier kom je niet onderuit. Waar je misschien wél onderuit komt is het opruimen de volgende dag! Tuurlijk, er zijn speciale bedrijven die deze verschrikkelijke bezigheid voor je uit handen nemen maar dit kost meestal ook wel wat. Met een paar handigheidjes kom je zelf ook een heel stuk verder. Koop bijvoorbeeld een flinke voorraad plastic bekers zodat je deze na afloop alleen nog in de vuilniszak hoeft te kopen. Geen zin in dweilen? Leg dan een plastic zeil of vuilniszakken neer in partyhoek zodat je geen nare vlekken krijgt!