Iphone 6 plus

Hoe krijg je goedkoop een iPhone 6 Plus

Geplaatst in Vrije tijd

Goedkoop iPhone 6 Plus kopen? Apple heeft sinds kort een geweldige smartphone gelanceerd maar zoals iedereen hoogstwaarschijnlijk al weet zijn iPhones onbetaalbaar voor de hard werkende man of vrouw. Toch wil iedereen ontzettend graag de iPhone 6 Plus kopen! Het vraagstuk met betrekking tot: hoe kan je goedkoop een iPhone 6 Plus kopen? is uiterst relevant.

Zonder abonnement is iPhone 6 Plus niet te betalen

De nieuwe iPhone van Apple is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, je hebt de keuze uit een model met 16, 64 of 128 gigabyte. iPhone 6 Plus met 16 gigabyte opslaggeheugen is zonder mobiel abonnement verkrijgbaar vanaf 799 euro. Dit is een aanzienlijk hoge aanschafprijs voor een smartphone, maar dan heb je wel een Apple iPhone 6 Plus. (De verschillende kleuren laten we even buiten beschouwing want de kleur keuze heeft geen betekenis van invloed op de aanschafprijs).

Een iPhone 6 Plus aanschaffen zonder abonnement is niet voor iedereen weggelegd. Wil je toch goedkoop de nieuwste gadget van Apple aanschaffen dan kom je uit bij een iPhone 6 Plus inclusief een mobiel telefoon abonnement. Dit is de enige manier om goedkoop aan een felbegeerde iPhone 6 Plus te kunnen komen.

Gratis is de iPhone 6 Plus nooit

De kanttekening die hierbij geplaatst moet worden is dat je het nieuwe toestel van Apple niet gratis krijgt zoals wel vaak in reclame spotjes wordt beweerd. Doordat je een tweejarig mobiel abonnement aangaat, krijg je wel iets korting op de aanschaf maar nooit de volle 100 procent. Bij de maandelijkse abonnementsprijs zit een groot gedeelte in verwerkt wat betrekking heeft op de aanschaf van het toestel. Het enige voordeel hierdoor is dat je de aanschafprijs niet ineens hoeft te betalen maar dat het verspreid wordt over 24 maanden. Koop je iPhone 6 Plus goedkoop bij een mobiel telefoonabonnement!