Gezonde lifestyle

Hoe krijg je een gezonde levensstijl?

Geplaatst in Gezondheid

Begin met actief bewegen

In eerste instantie is het altijd belangrijk om genoeg te bewegen.  Met gezond bewegen wordt bedoeld dat u minstens vijf dagen per week een halfuur per dag actief beweegt. Deze beweging kunt u met verschillende activiteiten bewerkstelligen. Goede voorbeelden zijn fietsen, stevig doorwandelen, zwemmen, dansen en zelfs tuinieren kan er bij helpen dat u aan uw halfuur actief bewegen komt.

Denk aan uw voeding

Het tweede punt is natuurlijk de voeding. Gezonde voeding en het hebben van gezonde eetgewoonten, heeft allerlei gezondheidsvoordelen. Zo helpt het bij het lekker in uw vel zitten waardoor u gelukkiger, beter tegen stress kunt en meer ontspannen leeft

Bij gezonde voeding moet u bijvoorbeeld denken aan gevarieerde voeding , goed ontbijten, gezonde tussendoortjes eten, niet te veel zou eten et cetera.

Fulvinezuur

Een derde optie, die bij u waarschijnlijk minder bekend zal zijn, is fulvinezuur. Fulvinezuur is DE grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van mensen (en dieren en planten) binnen en brengt voedingstoffen naar precies de juiste cellen (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen iedere cel binnendringen). Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd, brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen, pesticiden et cetera) in de cellen, weer naar buiten.

Er zijn verschillende fulvinezuur producten op de markt. Zo zijn fulvinezuur producten die oraal zijn in te nemen, voor in bad of om op de huid te smeren.