Iphone 6 plus

Hoe krijg je een iPhone 6?

Geplaatst in Social media

Het is tegenwoordig niet simpel om iets voor elkaar te krijgen. Toch zijn er altijd mensen die het proberen. Er zijn mensen geweest die met ruilen wel tot een Ferrari zijn gekomen. Het is veelal een kwestie van doorzettingsvermogen. Anno 2014 willen de meeste mensen zo’n gloednieuwe iPhone 6 hebben, maar hoe krijg je zoiets nu voor elkaar? De makkelijkste manier om een iPhone 6 te krijgen is om een abonnement af te sluiten met daarbij een gratis iPhone 6. Alhoewel aanbieders dit zo laten zien, betaal je de iPhone natuurlijk wel bij het abonnement. De prijs van het abonnement zal flink omhoog schieten wanneer er een iPhone 6 bij zit. Zie iPhone6abonnement.com

Zijn er echt methoden om een iPhone 6 te krijgen?

Uiteraard zijn die er wel. Op Facebook zijn soms acties waarbij je een iPhone kan winnen. Zo zijn er nog wel veel meer acties waarbij je een iPhone van Apple kan winnen. Toch denken we bij dit soort acties dat je je tijd beter nuttiger kan besteden. We kunnen ons niet voorstellen dat dit tijdrovende werk je eerder een iPhone zal bezorgen dan met gewoon werken. Wil je echt een gratis iPhone? Denk dan goed na en maak werk van je goede ideeen. Ook al pakt een idee niet zo goed uit. Je komt er vast wel wanneer je zeer creatief bent.

Heb je een iPhone gekregen?
Er zijn niet veel mensen die het voor elkaar krijgen om gratis een iPhone te bemachtigen. Zelf is het me wel een keer gelukt. Destijds heb ik de iPhone weer verkocht. Het ging om een iPhone 3GS. De prijs van het toestel was op dat moment zo’n 200 euro. Heb het toestel later voor 125 euro verkocht. Heb dan een mooi zakcentje over gehouden aan mijn inspanningen.