Platte buik

Hoe krijg je een platte buik? – 3 Tips!

Geplaatst in Gezondheid

Tip 1: Eet geen voedsel 2-3 uur voor het slapen gaan

Je lichaam vertraagt ​​wanneer je slaapt, hierdoor zal je lichaam het voedsel niet goed verteren. U bent in de avond en nacht veel minder actief dan overdag. Dat betekend dat je lichaam meer kans heeft om de calorieën in vet om te zetten inplaats van energie. Probeer daarom niet 2-3 uur voor het naar bed gaan te eten.

Tip 2: Ga gezonder eten

Dieten zijn tijdelijk en de meeste mensen vallen terug in hun oude eet-gewoonte. Probeer op vaste tijden te gaan eten, het beste is om 5 keer per dag kleine hoeveelheden voedsel te eten, zoals fruit, groenten en volle granen, en te minderen op junk food, zoals snoep, chips en fast food. Bedenk welke producten gezond zijn en jij elke dag wel zou kunnen eten. Zorg dat je gaat genieten van gezond eten want dit is echt mogelijk!

Tip 3: Probeer meer te bewegen

Dat bewegen goed voor je is, dat weten we natuurlijk allemaal. Vaak denken we dan aan fietsen en hardlopen. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Je kunt ook 1x per dag een paar dagen in de week, eventjes een stukje wandelen langs het strand of in het bos.

Extra tip: Met eiwitten kun je snel afvallen