meer bezoekers

Hoe krijg je meer bezoekers op je website

Geplaatst in Psychologie

Een paar handige tips hoe je meer bezoekers op je website kunt krijgen. Deze tips kan iedereen toepassen om met zo weinig mogelijk kosten.

Een professionele website laten maken

Een website laten maken doet u niet alleen voor de bezoeker maar ook voor Google. Omdat Google de grootste zoekmachine van het web is, moeten we aan hun eisen voldoen.

  • Een goed opgebouwde website
  • Links met zoekwoorden verwerkt
  • ALT tags op afbeeldingen
  • TITLE tags op links
  • En nog veel meer

Optimaliseer elke webpagina

Om uw website beter te laten vinden, is het van belang om elke pagina op uw website goed te optimaliseren. Niet alleen de bovenstaande eisen moeten in uw site verwerkt zijn, maar ook de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden.

Artikelen schrijven

Artikelen schrijven voor uw website is een goede manier voor linkbuilding. Doordat er veel artikelen ( met relevante tekst ) naar uw site linken, ziet Google uw website als een populair begrip.

Wees actief op Social Media

Maak bijvoorbeeld een Facebook pagina aan en plaats daar om de dag een Tip of een leuke aanbieding. Ook kunt u overwegen om op Facebook te adverteren. Het adverteren op Facebook is heel goedkoop en u kunt voor een paar euro veel mensen bereiken.

Tip: Webdesign Huizen

Webdesign Huizen is een gespecialiseerd bedrijf die niet alleen kijkt naar de vormgeving van de website, maar ook de effectiviteit!

4.5
22