Hoe krijg je een vriendje

Hoe krijg je een vriendje – 3 TIPS!

Geplaatst in Psychologie

We zullen je een aantal tips geven om het vinden van een leuk vriendje makkelijker te maken. Het heeft niks te maken met je uiterlijk maar het gaat er om dat je een klik hebt met diegene. De meeste mensen komen de ware niet vaak tegen, bekijk dus goed de volgende tips zodat je de ware niet ontglipt!

Tip 2: Praat met jongens

Natuurlijk is het moeilijk om een vloeiend gesprek te hebben met een jongen als je hem nog niet echt kent maar je kunt wel grapjes maken en eventueel vragen stellen wat zijn hobby’s zijn, of hij naar feesten gaat, wat hij in het dagelijkse leven doet. Probeer zo geïnteresseerd mogelijk te zijn. Wees niet te sirieus maar geniet van het gesprek, laat dat ook blijken!

Tip 1: Stel jezelf open

In principe kan je overal leuke jongens tegenkomen. Bijvoorbeeld tijdens uitgaan, school in het zwembad of op straat, houd je ogen dus altijd goed open en wees bereid om nieuwe jongens te leren kennen. Maak oogcontact met jongens, als ze geïnteresseerd zijn komen ze vaak vanzelf naar je toe om een gesprek te beginnen. Als dit niet het geval is kun je natuurlijk altijd zelf op de jongen afstappen, jongens houden immers van zelfverzekerde vrouwen! Wees jezelf en wees niet bang om iets verkeerds te zeggen.

Tip 3: Wees niet te gehaast

Het is natuurlijk altijd leuk om een vriendje te hebben maar geniet van het single zijn. Single zijn kan net zo leuk zijn! Zorg ervoor dat je geniet en dan krijg je ooit vanzelf een vriendje. Op elk potje past een deksel!