Hoe krijg je je ex terug

Hoe krijg je je ex terug – Goede psychologische tips!

Geplaatst in Psychologie

Wil je graag je ex terug? En vraag je je af hoe je dit doet? Ik geef je hier een paar simpele tips om te zorgen dat je ex weer bij jouw terugkomt! De technieken die we toepassen zijn gebaseerd op professionele psychologische technieken die je goed in praktijk kan brengen!

Tip 1: Stalken heeft een negatieve invloed

Jullie relatie is verbroken maar omdat je verliefd bent ben je je ex waarschijnlijk nog aan het stalken. Stop er gelijk mee! Als je stalkt geef je je vriend / vriendin aandacht waardoor je ex niet weet wat hij of zij mist! We baseren dit op de uitspraak: Je weet pas wat je hebt, als je het verloren hebt.

Stop met haar te benaderen via wat dan ook Social media, SMS, bellen etc. Vanaf nu geen 1 letter meer! Dit zal er voor zorgen dat je ex gaat beseffen dat je nu echt bij hij of zij weg bent. Stel er is wat gebeurd in jullie relatie en je ex is nog smoor verliefd op je, of diegene heeft je altijd heel leuk gevonden, dan komt hij of zij vanzelf terug!

Waarom?

  1. Is hij of zij mij vergeten? ( beginnen van gemis )
  2. Hoe kan het dat ik niets meer hoor? ( beginnen van gemis )
  3. Heb ik niet de verkeerde keuze gemaakt? ( twijfel )
  4. Ben ik hem of haar echt kwijt?? ( besef )

Door je een paar weken op de achtergrond te zetten start het verlangen bij je ex. Want geen gehoor… betekent fantaseren.

Tip 2: Probeer jullie relatie na een tijdje weer op te bouwen; vanaf het begin

Er zijn waarschijnlijk dingen gebeurd in je relatie die jullie beide geraakt hebben of je ex heeft twijfels gekregen over haar of zijn gevoelens. Soms is dat een tijdelijk gevoel en kan dit gevoel weer helemaal de oude worden als jullie weer beginnen bij het begin.

Als jullie al een tijdje niks meer van elkaar hebben vernomen, neem dan contact op en vraag: Wil je een keer wat leuks gaan doen gewoon, “als vrienden”! Probeer wat te gaan doen dat jullie op het begin van de relatie gedaan hebben of geweest waren. Ga na hoe jullie gesprekken gingen en hoe jullie intiemer werden. Maar doe het rustig aan jullie zijn vooralsnog vrienden!

Probeer het steeds meer en meer op te bouwen. Probeer niet gelijk te zoenen of heel intiem te worden. Het heeft tijd nodig!